29 januari 2015

10 X Sneakers


Heb jij nog nieuwe schoenen nodig? Mis je nog een paar sneakers in je kast? Goed nieuws! Vandaag heb ik er tien voor jullie op een rijtje gezet, voor ieder wat wils, haha. Ik moet eerlijk toegeven, zelf heb ik bijna nooit sneakers aan. Ik heb alleen maar All Stars, maar soms leen ik de Nikes van mijn zusje. (In ruil voor mijn laarsjes) Morgen ben ik klaar met mijn tentamen week en ga ik samen met een vriendin de stad in. Hopelijk is er nog wat in de sale te vinden. Ook ga ik kijken voor sneakers. Hier heb ik er in ieder geval tien staan. Zit er wat voor je bij?


Heb je een leuk paar gevonden? En dragen jullie meer sneakers of laarsjes?

10 opmerkingen:

 1. Die roze roshe zijn echt heel leuk! Zelf draag ik alleen maar all stars maar ben van plan om of nike of new balance sneakers te kopen! Ik hoop dat je iets leuks in de sale kan scoren. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn favoriet zijn de nike's die je hebt uitgezocht! Jammer alleen dat ze zo duur zijn :/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I am lusting over those pink Nike Roshe Run's!

  Beka. xo
  littleworldofbeka

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben niet echt een sneakertype, maar hier zitten zulke leukerds tussen!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nais! Ik vind de witte Nike sneakers en die van Adidas erg classic en altijd goed. Hier kun je alle kanten mee op.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave sneakers allemaal! Vooral de Nike Air Force 1 vind ik heel erg tof. Maar ik heb ze zelf dan ook onlangs aangeschaft ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die onderste nikes zijn léeeuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die roze Nikes zien er zo leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.