06 januari 2015

Fashion Blogger of the Month


Yes! Ik mag het eindelijk met iedereen delen. Zoals jullie misschien al weten, deed ik de afgelopen maand mee aan de Blogger Battle van Follow Fashion. Ik heb drie outfits gemaakt met elk een bepaald thema. Drie keer op rij had ik de meeste stemmen en dat betekent dat ik de winnaar ben van deze battle. Ik ben nu Fashion Blogger of the Month! Ik ben er super blij mee en stiekem ook een beetje trots op mezelf. :) Follow Fashion heeft met mij een interview afgenomen en vanaf vandaag kun je die bekijken op de site. Ook deel ik het interview op mijn blog, dus als je nieuwsgierig bent, lees dan snel verder. Ik vertel onder andere over de oorsprong van mijn blog en over mijn stijl.

FASHION BLOGGER OF THE MONTH: LOISBLOG

Deze maand streden Romy van den Bergh, Loïs Jansen en Gina de Zeeuw om Fashion Blogger of the Month te worden. Alledrie hebben zij prachtige outfits gecreëerd bij de verschillende thema’s. Zo hebben zij een fijne, warme outfit laten zien voor deze winter, een mooie outfit met de leather biker jeans en als laatst hebben zij prachtige party outfits gemaakt, helemaal passend bij de feestdagen. Maar een Blogger Battle kan natuurlijk niet eindigen zonder een winnares en deze maand heeft Loïs van Loisblog de Blogger Battle gewonnen!

De zeventienjarige fashion blogger Loïs blogt nu zo’n twee jaar, ze is begonnen met een blog over allerlei dingen waarvan meiden houden. “Die blog heb ik na een paar maanden verwijderd. Een tijdje later startte ik opnieuw een blog: Loves Beautyfashion. Sinds mei 2014 ben ik daar echt fanatiek mee bezig. Dus ‘echt’ bloggen doe ik ongeveer 8 maanden. In augustus heb ik mijn eigen domein gekocht en toen heb ik ook voor een andere naam gekozen: Loïs’ Blog.


Haar style omschrijft ze als classy, casual, trendy en sporty. “Ik kan me niet zo goed binden aan een stijl. Ik draag iedere keer wat anders. Het is maar waar ik zin in heb en waar ik naar toe ga. Ik houd van blouses, broeken, t-shirts met een leuke quote, cardigans, jasjes, laarsjes en accessoires. Dat combineer ik elke keer weer op een andere manier.”
Ze bekend ons heel eerlijk dat ze bijna nooit iets op een webshop bestelt. “Ik heb één keer iets besteld via de H&M site. Ik vind het gewoon fijner om de stof in het echt te voelen en ik pas het liever voordat ik het koop. Wel kijk ik altijd in de webshops naar leuke items. Als ik dan in de stad ben zoek ik dat item op en pas ik het. Zara, H&M, Costes Fashion, Primark en Only zijn de winkels waar ik vaak naar binnenloop. Op de webshops van deze winkels kijk ik dan ook regelmatig.”

Op de vraag hoe ze het vond om mee te doen aan de Blogger Battle, antwoordt ze dat ze het natuurlijk heel erg leuk vond. Ze dacht dat de Blogger Battle eigenlijk iets was voor ‘grote’ bloggers. “Ik vond het daarom nogal een eer en ik was er super enthousiast over. Ik vond het ook wel even wennen, omdat ik maar een paar keer outfitfoto’s had gemaakt voor mijn blog. Maar het is zeker een aanrader.”

Hoeveel geld ze ongeveer per maand uitgeeft aan kleding? Het ligt er maar net aan waar ze haar items vandaan haalt. “De Primark en Zara zijn best verschillend. Ik denk dan ongeveer 70 euro per maand. Of is dat echt te weinig? Ik weet het eigenlijk niet zo goed. 100 euro dan maar?”
Loïs heeft haar vijf favoriete musthave items van Follow Fashion geselecteerd:


1. Oversized Beige Cardigan
€ 59,95 € 49,95 | 2. LA Sisters Black Tube Skirt € 38,95 | 3. LA Sisters Bad Girls Top € 34,95 | 4. Cé Bag Black | 5. Brashy Couture Bored Sweater € 79,95

Wat vinden jullie van het interview? En hebben jullie ook wel eens meegedaan aan de Blogger Battle?

11 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.