11 december 2014

Opening Primark Den-Haag


Het is weer zover: Nederland is weer een Primark rijker. En dat vinden wij helemaal niet erg! Vandaag heeft Primark zijn eerste winkel in Den-Haag geopend en ik was erbij. Deze vestiging aan het Spui is alweer de twaalfde van Nederland. Officieel opende Primark om 11.00 uur de deuren voor het publiek, maar als pers was je al om 9.30 uur welkom. Dat betekende wel dat ik om 7.15 uur in de trein moest zitten, maar voor deze ene keer vond ik dat geen probleem. Op het station in Den-Haag had ik afgesproken met Claudia. We hadden er heel veel zin in!
De Primark in ongeveer vijf minuutjes lopen vanaf het Centraal Station, je loopt er zo heen. Toen we aankwamen stonden er al een aantal mensen en wij sloten ons bij de menigte aan. Al snel liepen we de winkel in en keken we onze ogen uit, wat een mooi filiaal! 

Allereerst namen we een paar lekkere broodjes van het Primark ontbijt. Ook een glaasje perensap hoort nou eenmaal bij deze feestelijke gebeurtenis. Het ontbijt is overigens heel erg lekker! 
Wat jullie misschien ook opvalt is de hoeveelheid ruimte in deze winkel. Misschien komt het doordat ik nog nooit in zo'n rustige Primark ben geweest, maar groot is dit filiaal zeker. Alles is makkelijk toegankelijk voor de bezoekers. Bij de rondleiding vertelde ze dat ze dit filiaal anders wilde laten opvallen, in een positieve manier. Bij de schoenenafdeling bijvoorbeeld, staan nu heerlijke banken, zodat je makkelijk je schoenen kunt passen. De lingerie afdeling is in de style van Victoria's Secret en bij de mannen afdeling zit nu ook een grote afdeling van accessoires. De Primark in Den-Haag heeft drie verdiepingen en een totale oppervlak van 5.296 m². Ook kocht ik nog een aantal items, maar die laat ik in een ander artikel zien. Yes, ik ben heel tevreden over deze vestiging!


Wanneer ga jij naar de Primark in Den-Haag?

16 opmerkingen:

 1. Mooie foto's! De winkel ziet er mooi uit. Het bankje viel me ook al op, goed dat ze dat hebben gedaan. En ik heb het nog nooit zo rustig in de Primark gezien haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, de winkel ziet er ontzettend mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat wat een leuke foto's! In de kerstvakantie wil ik ergens gaan shoppen in Nederland, maar ik weer nog niet waar. Misschien ga ik ook wel naar Den-Haag dankzij deze post haha Wil je ook een kijkje nemen op mijn blog?

  www.itsfashionx.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Ziet eruit als ruim en overzichtelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's heb je gemaakt, ik was namelijk ook bij de persopening! Het filiaal is echt groot hé?


  http://shopaholicoverhere.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! Super om je nu een keer 'echt' te ontmoeten, haha! Ik ben benieuwd naar je aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er mooi uit, helaas kon ik niet. Ik ben een groot fan van de Primark truien, zijn altijd een goede aankoop :)! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben zo blij! ik kom uit den haag dus ik kan lekker gaan shoppen :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wouw ziet er erg mooi uit!!! erg mooie foto''s ook!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie foto's, maar het is ook echt een hele mooie winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super gave foto's hoe kom je aan die speciale uitnodigingen van Primark?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoeveel Primark vestigingen zijn er in Nederland?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.