01 september 2014

Stylish schoolbooks


Nu de scholen voor iedereen officieel van start zijn gegaan, vind ik het tijd worden voor een school artikel. Ik ben deze week begonnen met de opleiding Communicatie op de HAN in Nijmegen. Vandaag had ik mijn eerste lesdag en we kregen het vak online business. Daarvoor moeten we een eigen blog bijhouden. Helaas mocht ik niet mijn eigen blog gebruiken. Ik werk samen met Rosita en vandaag is onze blog Loisita online gegaan. We moeten iedere week minimaal een artikel schrijven. Super leuk! 
Voor dit vak hebben we geen boeken. Voor een aantal andere vakken moet dat wel. Deze heb ik gekaft. En dit keer niet met dat saaie kaftpapier van de V&D, maar met tijdschriften en tasjes! Mijn boek voor het vak ondernemendheid heb ik omgetoverd tot de Grazia. Met Yolanthe en allemaal zomerartikelen op de cover kan ik de winter wel doorkomen. Ik heb de cover van het tijdschrift losgetrokken en gewoon gekaft zoals je normaal doet. Ik hoop dat de leraren zien dat ik echt voor school bezig ben en niet stiekem de Grazia aan het lezen ben, haha!


In dit Zara tasje zit het boek voor Marketing Communicatie verstopt. Deze kaft is super stylish! Simpel, rustig, maar ó zo leuk! Met zo'n boek krijg ik de neiging om de Zara naar binnen te lopen en heel veel nieuwe items te kopen. 


Mijn boek voor Engels heeft een H&M touch gekregen. Dit zomer magazine komt al uit 2013, maar ik vond het zo leuk dat Beyoncé op de cover stond. 


Natuurlijk heb ik wel meer dan drie boeken nodig voor mijn opleiding. Ik heb de rest van mijn boeken ook allemaal gekaft. Ook met tijdschriften, ook met plaatjes uit tijdschriften, maar ook gewoon met het saaie kaftpapier van de V&D. Deze is trouwens wel lekker opvallend, knal roze! De rest van mijn schoolspullen zijn ook allemaal roze. Mijn pennen en potloden schrijven nog nét niet roze, haha. Ik ben heel benieuwd hoe jullie jullie schoolboeken hebben gepimpt. 

Wat vinden jullie van mijn schoolboeken? 

8 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.