03 september 2014

Etos Quick Dry

 
Mijn eerste schoolweek als student zit er al weer bijna op. Ik ben vrijdag vrij, dus ik heb morgen al lekker weekend. Mijn eerste week op de opleiding Communicatie was leuk, maar zwaar. Gisteren moest  bijvoorbeeld tot kwart over 6 naar school. Ik fiets iedere dag -een uur- naar school en weer terug. Ik was dus pas kwart over 7 thuis. We hebben al veel huiswerk, dus ik zat meteen te blokken. Gelukkig heb ik nog maar een dagje en dan lekker weekend. Een leuk weekend. Vrijdag heb ik een bruiloft en de rest van het weekend is ook helemaal volgepland. Maar goed, vorige week -toen ik mijn intro week had, kreeg ik een goodiebag van de Etos! Super leuk! Er zaten allemaal testertjes, tijdschriften, tandpasta en nagellak in. Vandaag heb ik de review van de nagellak voor je.


Allereerst ken ik de verpakking van de Etos wel, maar ik heb nog nooit een Etos nagellakje gehad. Ik was heel benieuwd naar de kwaliteit. Ik verwachtte eigenlijk dat de kleur niet mooi zou dekken en dat het moeilijk werd om aan te brengen. Ook was ik benieuwd naar de beloofde Quick Dry die Etos beloofd. 


Zoals jullie zien is de kleur heel mooi. Een diepe, heldere kleur die je nagels laten opvallen. Ook de dekking was niet zoals ik verwachtte. In één laagje zagen mijn nagels er al goed uit en ik hoefde er geen laagje meer over te doen. Ik had wel een dikke laag opgedaan, maar het droogte wel snel op! Wauw, ik was verrast! 


Ik zou graag nog wel meer goodiebags van de Etos willen, want die nagellakjes zijn super goed! Ik kan geen een minpunt bedenken. De kleur is super, de dekking is super en de kwaliteit is super. Wat wil je nog meer? Ik heb natuurlijk niks voor dit lakje hoeven te betalen, maar ik wilde wel graag de prijs weten. Na wat gegoogled te hebben, ben ik nog meer verrast. Dit lakje kost maar 2,45 euro. Voortaan kan je me vaker in de Etos vinden. 

Hebben jullie ervaring met de Etos lakjes?6 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je ook communicatie studeert. Op welke school? Mooie nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh wat fijn dat je een goodiebag kreeg en ik vind het een leuk kleurtje! Een tijdje geleden kocht ik voor het eerst 2 etos lakjes maar ik moet ze nog uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lak voor een mooi prijsje! Fijn dat ook Etos goed kwaliteit bied. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik studeer ook Communicatie, een soort van :) Superleuk zo'n goodiebag!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.