01 december 2017

Wishlist - Lingerie (holiday season)

Lingerie alleen voor in de slaapkamer? Nee hoor, je kunt je prachtige setjes ook gewoon showen in een outfit. Steeds vaker zie je een beha of body onder een top of blouse en daar is helemaal niks ordinairs aan. Ik laat binnenkort in een outfitpost zien hoe je je beha op een mooie manier kan combineren in je look, maar voor nu ging ik op zoek naar de mooiste setjes (voor de feestdagen). Kant, fluweel, glitters, printjes, strikjes, alles komt voorbij. Kijk je mee?

1. Beha met kanten achterkant - LASCANA
2. Hipster met kant - LASCANA
3. Lippenstift - MAC via Douglas
4. Lippotlood - MAC via Douglas
5. Bralette donkergroen - Hunkemöller via Zalando
6. Triangle beha - Love Stories
7. Blauwe beha met steentjes - Hunkemöller via Zalando
8. Jarretels - LASCANA
9. Zwarte body kant - LASCANA
10. String met panterprint - Love Stories

Een top of blouse met een laag decolleté of een lage rug wordt nog mooier wanneer je er een kanten beha onderdraagt. En een body staat prachtig onder een see-through top. Draag daaronder een kokerrok of een high waisted jeans. Een paar hoge hakken en you're ready to go!

Sinds kort heb ik ook een body. Eerst wist ik niet zo goed wanneer ik deze zou moeten dragen, maar net als de body van LASCANA, heeft hij een hele mooie, kanten achterkant. Een warme, oversized trui met een wat grotere hals kan hierdoor nog steeds sexy lijken als je de body er bovenuit ziet komen. LASCANA is een webshop voor lingerie en badmode. Naast deze body, beha, hipster en jarretels hebben zij nog heel veel mooie lingerie (voor de feestdagen). 

Hoe cute is trouwens de triangle beha van Love Stories. Ik houd van panterprint, dus deze is te gek! Ook de donkergroene bralette van Hunkemöller vind ik prachtig. Super mooi met een doorschijnende top!

Draag jij vaak lingerie dat gezien mag worden?

2 opmerkingen:

  1. Ik ben ook echt gek op mooie lingerie, zeker in deze tijd van het jaar! Ik vind de body en de donkergroene brallette het allermooiste!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat ziet het er allemaal mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.