24 juli 2017

Instagram / Utrecht, giveaway & new haircut

Eén: Gister ging ik met mijn ouders, broertje en zusje naar Utrecht. Een middagje shoppen en schattige grachtjes fotograferen. Twee: Van My Jewellery ontving ik dit shirt. Naast dat LA staat voor Los Angeles, zijn de twee letters ook mijn initialen. Mijn volledige naam is namelijk Loïs Anne. Daarom vind ik het shirt zo leuk! Drie: Koffie break bij Yoghurt Barn. Vier: De combi van het bloemen bloesje en de streepjes broek blijf ik leuk vinden. Vijf: Doe je al mee aan mijn winactie? Je kan €50,- aan shoptegoed winnen bij Sneakers. Zes: Ik kreeg een Touch of Color behandeling bij Cosmo. Blij met het resultaat!


Zeven: Twee weken geleden was ik bij de lancering van de nieuwe parfum van Bvlgari. Op het event hing deze prachtige schommel! Acht: Lunch time! Ik nam voor het eerst een poké bowl en het was zo goed! Vaker doen dus. Negen: Ik ben gek op mijn nieuwste jeans! De onderkant vind ik zo tof!

Afgelopen week was heel druk. In Nijmegen waren de jaarlijkse Zomerfeesten, dus het was een week groot feest. Verder heb ik mijn haar laten knippen bij Cosmo Hairstyling in Den Bosch. Verder kreeg ik een Touch of Color behandeling. Ik ben zo blij met het resultaat. Mijn haar voelt weer helemaal gezond na een jaar niet naar de kapper te zijn geweest! (Whoops). Ennn, ik heb eindelijk mijn zomervakantie geboekt! Ik ga samen met mijn vriend naar Mallorca! Ik heb er zo veel zin in. Het weer in Nederland deze week is weer super slecht, dus ik kan niet wachten om naar de zon te gaan. 

Hoe was jouw week? Nog bijzondere dingen gebeurd?
Instagram: @loisblog

2 opmerkingen:

  1. Ah wat leuk die shirt met LA. Vele plezier op Mallorca! Vind het echt een heerlijke eiland. xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.