20 juni 2015

Een complete outfit bij Esprit


Daar ben ik weer! Terug van druk geweest, alhoewel ik zit nog steeds in mijn laatste tentamenweek. Als ik alles in één keer haal –wat tot nu toe gelukt is- heb ik over een week al vakantie!

Daar kijk ik onwijs naar uit, want ik heb afgelopen week mijn vakantie geboekt. Samen met mijn vriend ga ik acht dagen naar Lloret de Mar! Ik ben er nog nooit geweest, dus tips zijn altijd welkom. J Vandaag laat ik een casual, chique outfit zien, die prima kan worden gedragen tijdens de zomeravonden. Al deze items komen van Esprit vandaan. Kijk snel verder voor de linkjes naar de leuke items!

De basis van deze outfit is de witte jeans tot op de enkels. Dit vind ik echt ideaal voor zomeravonden die wat kouder zijn. De broek oogt wat stoerder en heeft ritjes aan de onderkant. Hij kost €59,99 en is hier te vinden!

Bij de broek combineer ik een zwarte singlet. De bandjes hebben een glinsterend effect. Deze top valt lekker luchtig en daarom wederom heerlijk voor de zomer(avond). De top is €29,99 en je kunt hem hier vinden.

De schoenen vind ik ook super leuk! Deze leren plateausandalen kosten €49,99. Zulk soort schoenen lopen heel lekker en ogen ook nog eens stijlvol. Klik hier voor meer informatie over de schoenen.

Dan komen we bij de accessoires. Deze geven de outfit een finishing touch, ze maken de outfit net wat chiquer en spectaculairder. De strohoed kost €39,99 en deze kun je hier vinden. De ketting is maar €11,99, *klik* en de armband heb je al voor €16,99, *klik*.

Zoals ik al zei, vind ik de outfit heel geschikt voor een zomeravond. Ga je bijvoorbeeld ergens eten? Of heb je een feestje? Deze outfit is er zeer geschikt voor!

Dit is een nieuw soort artikel op mijn blog, die ik wil aanhouden als hij goed bevalt. Een hele outfit bij een bepaalde winkel. Misschien kan ik er zelfs een bepaald bedrag aankoppelen. Wat vinden jullie?

Wat dragen jullie op een zomeravond?

7 opmerkingen:

  1. Die broek is echt leuk! Eigenlijk is het hele setje heel tof. Ik zou het zo aandoen! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Esprit is een leuke winkel!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat zijn die schoenen mooi zeg! Super pretty outfit<3
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke outfit! Het enige wat ik me van lloret en omgeving kan herinneren is een heel groot waterpark bij Salou! Aqua nog iets heette het (logisch ook eigenlijk, want 9 van de 10 waterparken hebben Aqua in de naam haha). Ik was ontzettend ziek op vakantie toen, maar heb me toch nog onwijs vermaakt in dat park! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahh super bedankt! Ja, wij willen sowieso naar 'Aqua World' en naar Barcelona!

      Verwijderen
  5. Dat topje in combinatie met die gouden ketting en armband <3 Wauw!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.