30 april 2015

5 Keer | Witte items H&M


Wit is classy, stijlvol, makkelijk te combineren en weer helemaal terug deze zomer. Ik ben fan. Het is natuurlijk niet een makkelijke kleur om schoon te houden, maar wel makkelijk voor in je kast. Ga voor een all white outfit of kies een andere kleur waarmee je je witte item combineert. In de winkels kun je nu zoveel wits kopen. Bij de H&M pikte ik mijn vijf, favoriete, witte items uit. Lijken bovenstaande items je wat? Hier vind je ze: T-shirt, beha`s, croptop, jas en jumpsuit. 

Zou jij voor een all white outfit gaan? 

10 opmerkingen:

 1. Ik hou wel van deze trend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga zeker voor een all white outfit! Ik zie het vaak voorbij komen (ook met celebs op coachella) en ik zie deze trend zeker wel zitten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit een hele toffe trend!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items! Ik moet zelf echt meer wit gaan dragen. Het is zo'n makkelijke en mooie kleur, maar toch grijp ik er niet vaak naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wit is echt een ontzettende mooie kleur alleen maakt het mij erg bleek, jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik draag zoveel wit! Zelfs in de winter. Heerlijke kleur. Draag ik nog meer dan zwart...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Witte stuks zijn echt mooi, maar inderdaad moeilijk om proper te houden. Een all-white outfit zou ik nog niet meteen riskeren, maar een wit item in combinatie met een ander kledingstuk zeker wel :) Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.