12 maart 2015

Wat vind jij leuk om te lezen?


Lieve lezers, het is zo ongelofelijk druk in mijn leven op het moment. Ik heb helemaal geen tijd om te bloggen. (Ik weet het, slecht excuus.). Ik wil veel blogger, maar heb geen ideeën. Nou ja, ik heb juist teveel ideeën en dat wil ik vandaag even ordenen. Doordat het weer mooi weer is, wil ik graag weer outfitfoto's maken. Maar dan komen we bij het volgende
probleem. Ik heb geen fotograaf. Mijn zusje wil wel eens foto's maken, maar die heeft vaak ook geen tijd of zin... Ik wil graag jullie mening horen, zoals welke artikelen jullie graag lezen. Lees snel verder.


Sinds een paar maanden richt ik mij meer op fashion dan op beauty. Mijn laatste beauty artikel was in november... Ik vind het wel fijn dat ik door blogger, erachter kom waar mijn passie ligt. Hebben jullie dit ook? Lifestyle vind ik ook steeds leuker worden. Maar interieur en fotografie lijken mij ook hele leuke onderwerpen om over te bloggen, maar ik denk dat het dan te veel wordt. Daarom is mijn vraag: Wat vinden jullie leuke onderwerpen/artikelen om te lezen?Ik merk dat outfitfoto's en wishlisten veel worden gelezen en dat ik daar de meeste reacties op krijg. Shopslogs doen het ook heel goed en dat zijn de dingen die ik ook echt met heel veel plezier maak en schijf. Inspiratie artikelen worden soms wel, soms niet goed bekeken. Ik heb geen idee waar dat aan ligt, haha. 

Dan hebben we nog de onderwerpen lifestyle, interieur en fotografie. Hier heb ik nog weinig/geen artikelen over geschreven, maar het lijkt me wel leuk. Het is alleen zo breed en ik wil wel dat mijn blog een vast 'iets' heeft. Lifestyle is heel breed, dus welke dingen vind jij leuk om daarover te lezen?

Interieur heb ik 'vroeger' wel eens wat artikelen over geschreven, maar de laatste tijd heb ik ook niet meer echt leuke ideeën daarvoor. Fotografie is een nieuw onderwerp voor mij. Ik heb een Nikon D5200 met een 18-140mm lens. Ik fotografeer graag, maar lijkt jullie dat interessant op te zien? 

Dus, wil je mij helpen?

10 opmerkingen:

 1. Ik zou het super leuk vinden om wat persoonlijke dingen over je te weten te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Girllll we gaan outfitfoto's maken! Want ik vind het rot om te lezen dat je geen fotograaf hebt. I volunteer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou gewoon schrijven over het geen wat jij leuk vind. Ik schrijf zelf veel over lifestyle met best vaak fashion en heel af een toe een beauty artikel! Ik doe het omdat ik het leuk vind en niet om wat mensen graag willen zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat doe ik natuurlijk ook, maar wil gewoon even feedback van mijn lezers! :)

   Verwijderen
 4. Ik ga je in ieder geval volgen op Bloglovin! Ik zou vooral gewoon schrijven over wat je leuk vindt, maar ik vind het zelf altijd leuk om persoonlijkere artikelen te lezen. Als ik in Nederland zou zijn nu zou het me erg leuk lijken eens met je te meeten en foto's te maken, maar helaas zit ik heel wat kilometers verder op! (Ik mag echter niet klagen want ik ben in PARIJS!). X

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.