15 maart 2015

Instagram Diary 5


1. Laatste outfitfoto. Hele outfit bekijken? Klik hier. 2. Quote. 3. Heerlijk weertje. Ik zet mijn hoed op. Hij komt van de H&M. 4. Selfie. 5. Ik maakte bananenpannenkoekjes volgens het recept van Jennie. 6. Nagels gelakt. Cute pink! 7. Soms moet je de wereld ondersteboven bekijken. 8. Nogmaals een quote. Wie is het hier mee eens?

Mijn Instagram account begint steeds meer volgers te krijgen. Ik ben nu over de 750! Mijn overzicht vind ik ook steeds mooier worden. Ik heb een leuk weekend (gehad). Gisteren heb ik lekker gegourmet en vandaag moet ik werken. Ik begin om 17:00 dus daarvoor moet er nog wat aan school gedaan worden. Aankomend weekend heb ik veel deadlines, maar ik heb weinig lessen. Over twee weken begint de tentamen week alweer. Ik ben van plan om dan naar Londen te gaan, omdat ik toch maar twee tentamens heb. Ik laat het jullie nog wel weten!

Volgen jullie @loisblog al op Instagram?

19 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik volgde je nog niet maar ga je wel volgen, vind je blog ook erg leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga je meteen even volgen, leuk! En met die laatste quote ben ik het helemaal eens! Moet wel nodig wat nieuwe items halen bedenk ik me nu trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's. En wat heb je een leuke blog, ik volg je vanaf nu! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! De foto's zijn echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! Ik vind je zwarte flaphoed echt geweldig! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's! Leuke blog heb je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die hoed is echt ongelooflijk gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahhh, je hoed is echt heel erg leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw, wat maak je mooie foto's zeg!
  Ik volg je blog nu op bloglovin en ook op instagram, leuk!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.