19 augustus 2014

OUTFIT | Blue & white


Dit is mijn allereerste outfit post! Ik blog al een hele tijd, maar een outfit post heb ik eigenlijk nog nooit gemaakt. Ik heb daar niet echt een goede camera voor en niemand die echt mooie foto's kan maken ;)
Maar, vandaag gingen we naar de Postbank en ik had mijn nieuwe kleren aan. Ik besloot mijn camera mee te nemen en vroeg mijn zusje of ze een paar foto's wilde maken (ik moest er dan ook een paar van haar maken). Kijken jullie mee?
Ik draag mijn nieuwe shirt, spijkerjasje, broek, ringen en armbandjes. Mijn All Stars heb ik al een tijdje. Een typische outfit pose? Ik moet  hem nog eventjes oefenen. 


Deze armbandjes heb ik van mijn broertje gekregen voor mijn 17e verjaardag. Ik vind ze zo leuk! Ze komen van de Jewelz. Ik ga er denk ik nog maar een paar bij halen. 


Deze ringetjes kocht ik een paar weken geleden bij de H&M. Ik ben trouwens mijn mijn vingers langs de muur geschaafd, dus vandaar die 'grote' wonden. 


De omgeving is hier echt geweldig! Heel mooi om daar rond te lopen.
Spijkerjasje ZARA | Shirt COSTES | Broek BERSHKA | All Stars AMERICA TODAY | Armbandjes JEWELZ | Ringen H&M 

Wat vinden jullie van mijn outfit?

8 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.