25 augustus 2014

Lookbook Vero Moda


Laatst ging ik weer online inspiratie op doen. Niet alleen voor kleding, maar ook voor mijn kamer en schoolartikelen (je kunt ze tegenwoordig heel leuk pimpen). Op de site van Vero Moda haalde ik veel inspiratie. Ik kom regelmatig bij deze winkel en ik weet er meestal wel iets te scoren. Deze lookbook komt van de collectie Noisy May. 

Het jasje op foto 1, de leren short op foto 4 en het shirt op foto 5 zijn mijn favorieten. Binnenkort ga ik maar even in de winkel kijken. Ik heb namelijk vaak dat ik iets online heel leuk vind, maar als ik het eenmaal in m'n handen heb, is het heel anders. Daarom bestel ik bijna nooit online kleding. 

Welk item is jullie favoriet? En wat vinden jullie van Vero Moda?

7 opmerkingen:

 1. Ik vind Vero Moda altijd ontzettend leuk, ik kom er bijna nooit met lege handen vandaan, haha! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke inspiratie! Ik ben dol op de kleding van Vero Moda, ik koop er altijd wel iets :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Vero Moda is zo leuk! 1 van mijn lievelingswinkels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof lookbook! Ik vind die tuinbroek gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke dingen! Ik vind overigens het blonde model wel een klein beetje eng... Mooie blog trouwens, kwam via via terecht en zal je zeker vaker in de gaten gaan houden!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.