15 april 2019

Outfit / Spring & festival ready

Lente kriebels! Afgelopen paar dagen schijnt het zonnetje wel heel fijn en is de lucht ook nog eens strakblauw. Ondanks de frisse wind trok ik mijn nieuwe jurk van My Jewellery aan. Oké, blote benen waren misschien net iets te koud, maar de outfit ziet er in ieder geval spring proof uit! Of wat dacht je van festival ready? De eerste festivals zijn in aantocht en daar wil je natuurlijk wel een gezellige outfit voor. Hoe dan ook, deze look is voor aankomend seizoen zeer geschikt. Kijk je mee?


Jurk, MY JEWELLERY | Sneakers, SACHA SHOES | Stro tas, SACHA SHOES 

De vrolijke jurk combineer ik met een ander festival item: namelijk de stro tas. Je zag ze super veel vorig jaar, maar nu zijn ze nog steeds heel erg hot. De tasjes, afkomstig uit Indonesië, sluiten perfect aan op de lente. Daaronder draag ik mijn nieuwe sneakers van Sacha. Ze hebben een hoge zool en een tof printje, waardoor er een speels effect ontstaat.

Op zoek naar nog meer festival kleding inspiratie? Check dan de inspiratie pagina van My Jewellery. Naast deze jurk hebben zij nog veel meer kleding en accessoires voor een perfecte festival dag (of weekende ;)). 

Wat vinden jullie van deze outfit? Hebben jullie al een festival op de planning staan?

Dit artikel is in samenwerking met My Jewellery.

4 opmerkingen:

  1. Wauw wat een prachtige jurk! En die bloesem <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Coole jurk en vette foto

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een gave outfit.
    de jurk zal evt ook leuk met een zwarte panty of maillot.
    de outfit staat je super goed.
    mvg debby

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.