02 maart 2016

New in / Metallic shoes


Dit seizoen maak ik een statement met deze metallic platform schoenen van Sacha! Deze super gave veterschoenen komen uit de Sacha 'Essentials Collection'. Platform schoenen waren al super populair en nu zie je ook steeds meer metallic. Tijd om deze twee trends te combineren. Ik zat heel erg te twijfelen tussen de zilveren of de rosé kleur. Uiteindelijk zijn het deze geworden en ik ben er heel blij mee. Ze mogen echt niet meer ontbreken in mijn schoenencollectie. 


De opvallende witte plateau zool is 4 cm hoog, dus het maakt je een stuk langer, zonder dat je op hakken hoeft te lopen ;). Verder zijn de schoenen gevoerd met leer en textiel en hebben ze leren binnenzolen. Naast de zilveren en de net genoemde rosé kleur, hebben ze ook nog een donkerblauwe versie. Ze kosten 119,99 euro. 

Zoals ik al zei, zie je steeds meer metallic. Op bomberjacks, T-shirts, truien, maar nu dus ook op schoenen. Bij elke schoenenwinkel hebben ze wel van zulke veterschoenen in een gave metallic kleur. Metallic op sneakers zie je ook veel. Ik vind het een hele leuke trend, want het is lekker opvallend, maar het kan ook heel basic zijn, zoals deze schoen. 


Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn schoenen vinden en of je zelf ook zulke schoenen zou dragen. Ik moet alleen nog even kijken met welke outfits ze het leukst staan. Natuurlijk maakt dat de zilveren kleur erg makkelijk te combineren is, maar toch, haha. Ik heb ook echt nieuwe kleren nodig, ken je dat? 

Wat vind jij van metallic schoenen?

15 opmerkingen:

  1. Ah onwijs gaaf die zilvere kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn pretteh! Heel tof, dat zilveren metallic, heb je gelijk een eyecatcher bij een wat meer basic outfitje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gave en prachtige schoenen :D!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zijn ze gaaf! I love silver en heb zelf toevallig net zilveren all stars gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben benieuwd, ga gelijk even naar je shoplog kijken.

      Verwijderen
  5. Super gaaf!! Ben benieuwd hoe je ze gaat combineren :D X

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.